Uslovi Slanja I Korišćenja

– Nakon poručivanja robe, moraćete popuniti sva polja označena zvezdicom kako bi Vaša porudžbina bila dovršena.
– Nakon prvog poručivanja, naš sajt bot Vas automatski registruje na sajtu kao novog korisnika, te tako pojednostavljujemo postupak registracije i ponovnog naručivanja.
– Molimo Vas koristite odeljak „Napomena“ ukoliko imate bilo kakvih nesuglasica ili ako želite da Vam posiljku posaljemo na drugu adresu od naznačene u registraciji.
– Molimo Vas da nas putem polja „Napomena“ kažete ukoliko niste u mogućnosti da pošiljku primite u odredjenom roku za isporuku, kako bi Vas pozvali na dogovor.
– Nakon poručivanja očekujte poziv našeg operatera kako bi  Vam objasnio postupak slanja i plaćanja.
– Molimo Vas da imate obzir da cena poštarine varira u zavisnosti od težine robe i visine otkupa i da poštarina na sajtu stoji informativnog karaktera. Dužni smo da Vas obavestimo pre slanja o iznosu postarine.
– Pošiljke primljene do 14h, biće otpremljene istog dana Postexpress kurirskom službom.
– Ukoliko ste u nekom od većih gradova, pošiljku možete očekivati već narednog dana na Vašoj adresi. Ukoliko ste iz nekog prigradskog naselja ili sa seoskog područja, put do Vas može trajati i do tri dana.
– Pri svakom slanju pošiljke dobijate „track and trace kod“, sa kojim možete pratiti pošiljku gde se nalazi. Sajt za praćenje pošiljaka je na sledećem linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/track-and-trace.asp
– Poštarina može da bude jeftinija ukoliko se pak odlučite da robu platite avansno, uplatom na račun firme. U tom slučaju nema otkupne klauzule koju naplaćuje postexpress, ali isto tako robu Vam ne možemo poslati dok novac ne legne na naš račun.
-Za prenos novca iz drugih banaka u našu potrebno je i do dva sata, dok je prenos novca iz naše banke u našu trenutan.